Download e-book for iPad: ASL® 2 - Een framework voor applicatiemanagement (Best by Remko van der Pols

By Remko van der Pols

ISBN-10: 9087533128

ISBN-13: 9789087533120

word: This ebook comes in numerous languages: Dutch, English.

Voor running shoes is er free of charge additional materiaal bij dit boek beschikbaar. Dit is te vinden onder het tabblad ‘Training Material’. Log in met uw trainersaccount om het materiaal te raadplegen.

ASL, software providers Library, is als public domain-standaard, hét procesframework voor applicatiemanagement. Dit boek geeft een gedegen en compleet overzicht van het framework ASL 2, een evolutionaire vernieuwing van het in 2001geïntroduceerde en breed toegepaste ASL framework.

ASL 2 biedt ondersteuning bij het inrichten van applicatiemanagement, onder andere door de most sensible practices die te vinden zijn op de web site van de ASL BiSL beginning. Zie: www.aslbilsfoundation.org.
ASL 2 is daardoor ook een kennisnetwerk. Bovendien sluit ASL aan op andere frameworks zoals BiSL (voor company informatiemanagement) en ITIL®.

Dit boek is bedoeld voor mensen die verantwoordelijk zijn voor applicatiemanagement en die zich willen scholen en eventueel certificeren in ASL 2. Ook is dit boek bedoeld voor mensen die zelf geen applicatiemanagement doen, maar willen weten wat het inhoudt en die kennis willen opdoen over ASL 2. Kennis van ASL versie 1 is daartoe niet vereist.

Onderwerpen die in dit boek aan de orde komen zijn onder andere:
• Introductie hoofdstructuur ASL 2;
• Beschrijving van de clusters in ASL 2;
• Overzicht van het gebruik van ASL 2;
• Meest gestelde vragen over het ASL 2 framework;
• Verschillen tussen ASL versie 1 en ASL 2.

Voor APMG-geaccrediteerde en NVAO-erkende opleiders is (gratis!) Trainingsmateriaal beschikbaar. Om dit aan te vragen, stuur een e mail naar: info@vanharen.net

Dit boek is officiële literatuur voor het ASL 2 origin examen van EXIN.

Show description

Read Online or Download ASL® 2 - Een framework voor applicatiemanagement (Best Practice) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Read e-book online Survival (Dutch Edition) PDF

Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn top doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. Op kamp met jongeren die je nog nooit hebt gezien. Liesbeth kan niets vreselijkers bedenken. Maar haar moeder heeft het al geregeld. Dus Liesbeth gaat.

John Brockman's Machines die denken (Edge.org) (Dutch Edition) PDF

De komst van kunstmatige intelligentie is al decennialang een bron van fascinatie en angst. Het is een rijke voedingsbodem voor vele boeken en motion pictures, en wetenschappers en ondernemers stoppen er veel tijd en geld in. Dankzij technologische ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar lijken de ‘denkende machines’ steeds meer onderdeel van onze maatschappij te worden.

Ben Vinken,Michel Van Tricht,Joris Luyten's Kaas & bier (Dutch Edition) PDF

Culinair vuurwerk met bier en kaas voor levensgenieters Na hun eerste boek (2011) zaten Ben Vinken en Michel Van Tricht niet stil. Ze werden veel gevraagd voor proeverijen met bier en kaas en bleven zo in touch met elkaar. Ze verfijnden hun kennis en doken commence 2015 weer in het atelier van Michel voor een nieuw boek.

Additional info for ASL® 2 - Een framework voor applicatiemanagement (Best Practice) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

ASL® 2 - Een framework voor applicatiemanagement (Best Practice) (Dutch Edition) by Remko van der Pols


by Anthony
4.2

Rated 4.01 of 5 – based on 36 votes