Download PDF by Hester Knibbe: Archaisch de dieren (Dutch Edition)

By Hester Knibbe

ISBN-10: 9029589213

ISBN-13: 9789029589215

Knibbe krabt waar de lak bladdert.

Archaisch de dieren gaat over schuld, schaamte en andere ongemakkelijke emoties, maar ook over vitaliteit in alle gedaanten. De mens wordt nog steeds geregeerd door zijn reptielhersenen, hoogstens voorzien van een vernisje gedragscodes.

Show description

Read Online or Download Archaisch de dieren (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Survival (Dutch Edition) by Lydia Rood PDF

Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn top doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. Op kamp met jongeren die je nog nooit hebt gezien. Liesbeth kan niets vreselijkers bedenken. Maar haar moeder heeft het al geregeld. Dus Liesbeth gaat.

Get Machines die denken (Edge.org) (Dutch Edition) PDF

De komst van kunstmatige intelligentie is al decennialang een bron van fascinatie en angst. Het is een rijke voedingsbodem voor vele boeken en motion pictures, en wetenschappers en ondernemers stoppen er veel tijd en geld in. Dankzij technologische ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar lijken de ‘denkende machines’ steeds meer onderdeel van onze maatschappij te worden.

Kaas & bier (Dutch Edition) by Ben Vinken,Michel Van Tricht,Joris Luyten PDF

Culinair vuurwerk met bier en kaas voor levensgenieters Na hun eerste boek (2011) zaten Ben Vinken en Michel Van Tricht niet stil. Ze werden veel gevraagd voor proeverijen met bier en kaas en bleven zo in touch met elkaar. Ze verfijnden hun kennis en doken commence 2015 weer in het atelier van Michel voor een nieuw boek.

Extra resources for Archaisch de dieren (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Archaisch de dieren (Dutch Edition) by Hester Knibbe


by Steven
4.0

Rated 4.11 of 5 – based on 41 votes