Margaret Atwood,Lidwien Biekmann,Tjadine Stheeman's Als laatste het hart (Dutch Edition) PDF

By Margaret Atwood,Lidwien Biekmann,Tjadine Stheeman

ISBN-10: 9044628879

ISBN-13: 9789044628876

Na de wereldwijde economische problem houden Stan en Charmaine, een pasgetrouwd stel, met moeite het hoofd boven water. Ze wonen in hun car en verdienen lang niet genoeg om hun torenhoge schulden af te betalen. Ze zijn zo wanhopig dat ze, wanneer ze een advertentie zien in de lokale krant over een ‘sociaal scan’ in de stad Isotopia, zich onmiddellijk aanmelden. Alle deelnemers leiden een dubbelleven: de ene maand zijn ze gevangene, de andere maand bewaker. Het is de ultieme vorm van timesharing.
In het start lijkt alles probleemloos te verlopen. Ze hebben een eigen huis en een vaste baan. Maar wanneer Stan en Charmaine, zonder dit van elkaar te weten, een allesverslindende obsessie ontwikkelen voor het stel dat in hun huis woont als ze zelf in de gevangenis zitten, verandert het sprookje in een levensbedreigende situatie. Wantrouwen, schuld en seksuele verlangens nemen de overhand. Stan moet vrezen voor zijn leven.
Margaret Atwood schreef een even briljante als angstaanjagende roman over de gevolgen die de economische predicament zou kunnen hebben voor de vrijheid van het individu.

Margaret Atwood (1939) wordt beschouwd als de ‘grande dame’ van de Canadese literatuur. Met haar talloze romans, gedichten en verhalenbundels heeft ze een miljoenenpubliek verworven. Haar werk is in meer dan veertig talen verschenen en De blinde huurmoordenaar werd in 2000 bekroond met de Booker Prize. Ze woont in Toronto.

‘Het is hilarisch. Maar je stopt wel met lachen als je je realiseert dat de wereld die hier wordt geschetst in elk opzicht beangstigend geloofwaardig is.’
the Observer

‘Margaret Atwoods nieuwste boek is internet zo heerlijk verontrustend als haar toegewijde lovers maar konden hopen.’
Daily Express

‘Het is niet gemakkelijk om schrijvers te vinden die een bewerking van Een midzomernachtsdroom weten in te passen in een verhaal met seksbots, blauwe teddyberen en een Elvis look-a-like die in zijn broek plast. Het is ook niet gemakkelijk om schrijvers te vinden die bloedserieuze thema’s als de strijd tussen vrijheid en veiligheid, de overdaad aan kapitalisme en het verdwijnen van privateness op zo’n luchtige manier kunnen behandelen.’
the Sunday Times

Over Het jaar van de vloed (2009):

‘De humoristische inslag en het groteske karakter van Atwood komen zeer ten goede aan deze roman.’ de Volkskrant

‘Atwood rijgt moeiteloos verschillende takken van wetenschap aaneen in een poging de mensheid te duiden.’ de Telegraaf

Over MaddAddam (2013):

‘Haar personages verrijken de wereld om ons heen.’ The Economist

‘Atwoods roman doet denken aan de overdue Shakespeare; haar scherpe en zwarte humor gaat hand in hand met een teder mededogen voor de mens.’ The Independent

Show description

Read or Download Als laatste het hart (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Lydia Rood's Survival (Dutch Edition) PDF

Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn top doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. Op kamp met jongeren die je nog nooit hebt gezien. Liesbeth kan niets vreselijkers bedenken. Maar haar moeder heeft het al geregeld. Dus Liesbeth gaat.

Get De Gouden Vaas (Dutch Edition) PDF

HardPress vintage Books sequence

Download e-book for kindle: Machines die denken (Edge.org) (Dutch Edition) by John Brockman

De komst van kunstmatige intelligentie is al decennialang een bron van fascinatie en angst. Het is een rijke voedingsbodem voor vele boeken en motion pictures, en wetenschappers en ondernemers stoppen er veel tijd en geld in. Dankzij technologische ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar lijken de ‘denkende machines’ steeds meer onderdeel van onze maatschappij te worden.

Download PDF by Ben Vinken,Michel Van Tricht,Joris Luyten: Kaas & bier (Dutch Edition)

Culinair vuurwerk met bier en kaas voor levensgenieters Na hun eerste boek (2011) zaten Ben Vinken en Michel Van Tricht niet stil. Ze werden veel gevraagd voor proeverijen met bier en kaas en bleven zo involved met elkaar. Ze verfijnden hun kennis en doken commence 2015 weer in het atelier van Michel voor een nieuw boek.

Extra resources for Als laatste het hart (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Als laatste het hart (Dutch Edition) by Margaret Atwood,Lidwien Biekmann,Tjadine Stheeman


by Jeff
4.3

Rated 4.72 of 5 – based on 6 votes