Get Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition) PDF

By Edney Silvestre,Harrie Lemmens

12 april 1961. Joeri Gagarin draait als eerste mens rond de aarde en stelt in de ruimte substantial dat de planeet blauw is. Op datzelfde second vinden in een kleine plaats in het Braziliaanse binnenland twee jongens van twaalf het lijk van een jonge vrouw. Paulo, een mulat, klein en sterk, en Eduardo, lang, mager en van Italiaanse oorsprong, haasten zich vanuit hun kleine zwemparadijs naar de politie, die chicken uiteraard meteen van de moord verdenkt. Daags na de vondst wordt de guy van de jonge vrouw, de veel oudere plaatselijk tandarts, gearresteerd en is de moord opgelost. Althans... De twee jongens vinden het maar raar dat de tandarts, een fragiele oude guy, de toch tamelijk robuuste jonge vrouw in een worsteling neer heeft kunnen steken. Ze besluiten zelf voor speurder te gaan spelen. Zo gaan ze de ingewikkelde wereld van volwassenen, van seks en geweld, the finish of innocence, tegemoet.

Show description

Read Online or Download Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Get Survival (Dutch Edition) PDF

Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn top doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. Op kamp met jongeren die je nog nooit hebt gezien. Liesbeth kan niets vreselijkers bedenken. Maar haar moeder heeft het al geregeld. Dus Liesbeth gaat.

Read e-book online Machines die denken (Edge.org) (Dutch Edition) PDF

De komst van kunstmatige intelligentie is al decennialang een bron van fascinatie en angst. Het is een rijke voedingsbodem voor vele boeken en movies, en wetenschappers en ondernemers stoppen er veel tijd en geld in. Dankzij technologische ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar lijken de ‘denkende machines’ steeds meer onderdeel van onze maatschappij te worden.

Get Kaas & bier (Dutch Edition) PDF

Culinair vuurwerk met bier en kaas voor levensgenieters Na hun eerste boek (2011) zaten Ben Vinken en Michel Van Tricht niet stil. Ze werden veel gevraagd voor proeverijen met bier en kaas en bleven zo involved met elkaar. Ze verfijnden hun kennis en doken commence 2015 weer in het atelier van Michel voor een nieuw boek.

Additional info for Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Als ik mijn ogen sluit (Dutch Edition) by Edney Silvestre,Harrie Lemmens


by Kenneth
4.0

Rated 4.28 of 5 – based on 41 votes