Download PDF by Jan Wolkers: Alle verhalen (Dutch Edition)

By Jan Wolkers

Seks, dood, humor en sentiment kenmerken de verhalen van Jan Wolkers (1925-2007). Zijn verhalen vormen een van de onbetwiste hoogtepunten van de Nederlandse naoorlogse literatuur en zijn in vele talen vertaald. Alle verhalen bevat klassiekers als ‘Serpentina’s petticoat’, ‘Dominee met strooien hoed’, ‘Gevederde vrienden’ en ‘Vivisectie’.

Show description

Read or Download Alle verhalen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Survival (Dutch Edition) by Lydia Rood

Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn top doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. Op kamp met jongeren die je nog nooit hebt gezien. Liesbeth kan niets vreselijkers bedenken. Maar haar moeder heeft het al geregeld. Dus Liesbeth gaat.

John Brockman's Machines die denken (Edge.org) (Dutch Edition) PDF

De komst van kunstmatige intelligentie is al decennialang een bron van fascinatie en angst. Het is een rijke voedingsbodem voor vele boeken en motion pictures, en wetenschappers en ondernemers stoppen er veel tijd en geld in. Dankzij technologische ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar lijken de ‘denkende machines’ steeds meer onderdeel van onze maatschappij te worden.

Read e-book online Kaas & bier (Dutch Edition) PDF

Culinair vuurwerk met bier en kaas voor levensgenieters Na hun eerste boek (2011) zaten Ben Vinken en Michel Van Tricht niet stil. Ze werden veel gevraagd voor proeverijen met bier en kaas en bleven zo in touch met elkaar. Ze verfijnden hun kennis en doken start 2015 weer in het atelier van Michel voor een nieuw boek.

Extra resources for Alle verhalen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alle verhalen (Dutch Edition) by Jan Wolkers


by James
4.1

Rated 4.12 of 5 – based on 41 votes