Alaska (Dutch Edition) by Anna Woltz PDF

By Anna Woltz

Op de eerste dag van het schooljaar weet Sven het zeker: hij moet een briljante stunt uithalen. Anders is hij meteen die zielige jongen uit 1b.
Parker wil juist onzichtbaar zijn. Ze heeft internet de ergste zomer van haar leven achter de rug en vertrouwt niemand meer. Dan ontdekt ze dat Alaska, de hond die eerst van háár used to be, nu bij Sven woont – als zijn hulphond.
Overdag wil Parker niks te maken hebben met Sven, dus er zit maar één ding op. Als ze Alaska ooit nog wil zien, moet dat ’s nachts.

Anna Woltz (1981) heeft meer dan twintig kinderboeken op haar naam staan. Haar laatste boek Gips werd bekroond met een Zilveren Griffel.

Show description

Read Online or Download Alaska (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Survival (Dutch Edition) by Lydia Rood PDF

Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn most sensible doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. Op kamp met jongeren die je nog nooit hebt gezien. Liesbeth kan niets vreselijkers bedenken. Maar haar moeder heeft het al geregeld. Dus Liesbeth gaat.

Machines die denken (Edge.org) (Dutch Edition) by John Brockman PDF

De komst van kunstmatige intelligentie is al decennialang een bron van fascinatie en angst. Het is een rijke voedingsbodem voor vele boeken en motion pictures, en wetenschappers en ondernemers stoppen er veel tijd en geld in. Dankzij technologische ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar lijken de ‘denkende machines’ steeds meer onderdeel van onze maatschappij te worden.

Download e-book for iPad: Kaas & bier (Dutch Edition) by Ben Vinken,Michel Van Tricht,Joris Luyten

Culinair vuurwerk met bier en kaas voor levensgenieters Na hun eerste boek (2011) zaten Ben Vinken en Michel Van Tricht niet stil. Ze werden veel gevraagd voor proeverijen met bier en kaas en bleven zo in touch met elkaar. Ze verfijnden hun kennis en doken start 2015 weer in het atelier van Michel voor een nieuw boek.

Extra info for Alaska (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alaska (Dutch Edition) by Anna Woltz


by Richard
4.4

Rated 4.47 of 5 – based on 14 votes