Download e-book for iPad: Advocaat van de duivel (Dutch Edition) by John Grisham,Mariëlla Snel

By John Grisham,Mariëlla Snel

ISBN-10: 9022980189

ISBN-13: 9789022980187

Zonder het te weten wordt Mitchell McDeere, briljant rechtenstudent van arme komaf, al geruime tijd in de gaten gehouden.

Zodra hij afstudeert, biedt het prestigieuze advocatenkantoor Bendini, Lambert & Locke hem niet alleen een zeer aantrekkelijke baan aan, maar overlaadt het de pasgetrouwde Mitchell ook nog eens met extraatjes zoals een vorstelijk salaris, een prachtig huis met een zeer lage hypotheek en talrijke bonussen. Niets laat het kantoor onbeproefd om het Mitchell naar de zin te maken. Er moet natuurlijk wel wat tegenover staan: absolute loyaliteit, een negentigurige werkweek en haast onhaalbare resultaten.

Na verloop van tijd begint de dodelijke vermoeide Mitchell zich ongemakkelijk te voelen in het strakke keurslijf van zijn werkgever. Wat gaat er schuil achter de respectabele façade van het kantoor en wat speelt zich af op de ontoegankelijke bovenste verdieping?

Show description

Read Online or Download Advocaat van de duivel (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Survival (Dutch Edition) by Lydia Rood

Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn most sensible doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. Op kamp met jongeren die je nog nooit hebt gezien. Liesbeth kan niets vreselijkers bedenken. Maar haar moeder heeft het al geregeld. Dus Liesbeth gaat.

Read e-book online Machines die denken (Edge.org) (Dutch Edition) PDF

De komst van kunstmatige intelligentie is al decennialang een bron van fascinatie en angst. Het is een rijke voedingsbodem voor vele boeken en movies, en wetenschappers en ondernemers stoppen er veel tijd en geld in. Dankzij technologische ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar lijken de ‘denkende machines’ steeds meer onderdeel van onze maatschappij te worden.

Kaas & bier (Dutch Edition) by Ben Vinken,Michel Van Tricht,Joris Luyten PDF

Culinair vuurwerk met bier en kaas voor levensgenieters Na hun eerste boek (2011) zaten Ben Vinken en Michel Van Tricht niet stil. Ze werden veel gevraagd voor proeverijen met bier en kaas en bleven zo involved met elkaar. Ze verfijnden hun kennis en doken start 2015 weer in het atelier van Michel voor een nieuw boek.

Extra info for Advocaat van de duivel (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Advocaat van de duivel (Dutch Edition) by John Grisham,Mariëlla Snel


by William
4.4

Rated 4.90 of 5 – based on 29 votes